Hjem » Servisto.dk har fået en make-over

Servisto.dk har fået en make-over

Vores nye hjemmeside er gået i luften den 3. april, 2024.

Det nye servisto.dk
– Vi er fortsat den førende leverandør af mobile LED storskærme i Norden. Men vi har fået flere forskellige løsninger til både at skabe synlighed. Både med outdoor markedsføring på LED storskærme, og skærme til indendørs synlighed, som kan gøre en forskel for din forretning. Med den nye hjemmeside har vi derfor lagt vægt på at gøre det nemt, enkelt og overskueligt at finde oplysninger om vores forskellige LED produkter, fortæller Simon Bagger Mølgaard, direktør for Servisto Aps.

På hjemmesiden kan du bl.a. læse om vores reklametrailere, pyloner eller infoskærme samt vores nye program til grafikstyring: Servisto Manager. I vores prisberegner kan du selv bygge og bestille en facadeskærm, og husk: du kan frit vælger mellem at leje (fx på månedsbasis), eller at købe produktet.

Du finder også vores sektion med Guides til at skabe synlighed på dine skærme, samt tips & tricks til at få det meste ud af din LED skærm. Desuden kan du læse nyheder eller interessante facts. Endeligt er hjemmesiden opdateret til at følge Servistos nye grafiske identitet.

Vi byder dig hjerteligt velkommen indenfor i Servistos univers.

Følg os
Få vores nyhedsbrev

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Du kan få tilsendt din beregning på e-mail ved at udfylde formularen herunder. Vi vil desuden gerne have lov at kontakte dig og høre mere om dine behov, hvis du udfylder dine kontaktoplysninger.

Beregn din pris

Hør om fordelene ved LED
storskærme fra Servisto