Om Servisto ApS

Servisto Aps blev grundlagt i 2015 i Thy med et klart formål: vi vil revolutionere reklamebranchen, og ændre den måde, som forbrugere oplever outdoor reklamer på. På spansk betyder ”Ser visto” - ”at blive set”, og dét er netop formålet med vores virksomhed.

Servisto repræsenterer derfor en ny æra inden for outdoor markedsføring. Vi er pionerer, der tør bygge bro mellem den traditionelle reklame, digital synlighed og markedsføring. Med kombinationen af budskaber, der kan ændre sig efter behov, placeringer hvor de tiltrækker opmærksomhed og den højeste tekniske kvalitet i LED-skærmene, leverer vi et produkt, som er unikt på det danske marked. Derudover sætter vi en ære i at levere den bedst mulige service på alle fronter - uanset om det er oplæring i grafikstyring, udarbejde dine budskaber, eller service, montering og reparation af dine skærme.

Med rødderne solidt plantet i Thy tror vi også på, at nordvestjysk ærlighed, samt en direkte og ukompliceret tilgang til at hjælpe virksomheder med at blive synlige, er den rigtige vej frem. Hos os er der derfor muligheden for enten at leje til en fast pris hver måned, leje efter aftale eller købe. Det er enkelt og gennemskueligt for alle parter, hvilket er med til at sikre, at vores produkter altid kan tilpasse sig til kundernes behov.

  • Børsen Gazelle virksomhed i 2020, 2021, 2022 og 2023

Medarbejdere

Simon Bagger
CEO | Salgrådgivning
Peter Fruergaard
Salgsrådgiver
Martin Tiedemann
Salgsrådgiver
Line Holm
Fotograf | Digital kreatør
Karina Villadsen
Grafiker
Søren Damsgaard
Teknisk Service
Bjarne Gregersen
Teknisk Service
Følg os
Få vores nyhedsbrev

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Du kan få tilsendt din beregning på e-mail ved at udfylde formularen herunder. Vi vil desuden gerne have lov at kontakte dig og høre mere om dine behov, hvis du udfylder dine kontaktoplysninger.

Beregn din pris

Hør om fordelene ved LED
storskærme fra Servisto