Hjem » Hvad er prisen for en udendørs LED skærm?

Hvad er prisen for en udendørs LED skærm?

Prisen på en udendørs LED-skærm afhænger af en række faktorer, herunder:

Størrelse: Skærme fås i alle størrelser, og prisen stiger typisk med en stigende størrelse. Når det kommer til udendørs storskærme, er skærmstørrelserne målt i kvadratmeter.

Pixelpitch: Pixelpitch er afstanden mellem LED-pærerne på skærmen. En skærm med en lavere pixelpitch har et skarpere billede og er dyrere end en skærm med en højere pixelpitch.

Lysstyrke: Lysstyrken på en udendørs LED-skærm skal være høj nok til at kunne ses i skarpt sollys, og jo højere lysstyrke, jo højere pris. Lysstyrken måles i nits og en skærm med mulighed for over 5.000 nits antages som værende godt til udendørs brug. Som sammenligning har et gennemsnitlig TV- eller computerskærm har i gennemsnit 350 nits.

Modstandsdygtigheden: Hvor modstandsdygtig en skærm er fra udefrakommende elementer (vand, frost og støv) mærkes med en IP-klassificering. Jo højere klassificering, jo bedre. Eksempelvis vil en enhed med IP67-klassificering være positiv for en udendørs skærm, da den derved er fuldstændig beskyttet mod støv og kan modstå kortvarig nedsænkning i vand.

Som en grov vejledning kan du forvente at betale:

  • Mellem 35.000 kr. og 50.000 kr. for en lille udendørs LED-skærm (op til 2 m2)
  • Mellem 50.000 kr. og 220.000 kr. for en mellemstor udendørs LED-skærm (2 m2 til 10 m2)
  • Over 220.000 kr. for en stor udendørs LED-skærm (over 10 m2)

Det er dog vigtigt at huske, at dette kun er vejledende priser. Den nøjagtige pris på en udendørs LED-skærm afhænger af dine specifikke behov.

Udover prisen på selve skærmen skal du også budgettere for omkostninger til levering, installation, vedligeholdelse, drift og software. Såfremt skærmen ikke skal monteres på en facade, men på et form for stativ eller pylon, vil et eventuelt fundament og stativ ligeledes skulle medregnes.

Vi håber, at dette hjælper dig med at få en bedre forståelse af prisen på udendørs LED-skærme.

Du er altid velkommen til at indhente en pris fra os hos Servisto.

Kontakt os på 41 10 22 17.

Følg os
Få vores nyhedsbrev

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Du kan få tilsendt din beregning på e-mail ved at udfylde formularen herunder. Vi vil desuden gerne have lov at kontakte dig og høre mere om dine behov, hvis du udfylder dine kontaktoplysninger.

Beregn din pris

Hør om fordelene ved LED
storskærme fra Servisto