Hjem » Med Servisto Manager er det Let, Enkelt og Dynamisk at styre indholdet på LED skærme

Med Servisto Manager er det Let, Enkelt og Dynamisk at styre indholdet på LED skærme

Vi har gjort det Let, Enkelt og Dynamisk at styre det grafiske indhold på dine LED-skærme, med vores nye program: Servisto Manager.

Vores nye version forbedrer din brugeroplevelse, og giver dig mulighed for at drifte skærmene på en effektiv måde. Det vil sige, at programmet sparer dig tid ved, at du nemt får overblik hvad der bliver vist, hvorhenne og hvornår. Uanset om du bruger vores reklametrailere, facadeskærme, infoskærme eller pyloner, så styrer du nemt det hele gennem Servisto Manager. Du kan også bruge Servisto Manager til at styre indhold på andre typer af LED skærme, fx hvis du allerede råder over skærme fra andre leverandører.

I vores nye udgave kan du bl.a.:

  • uploade budskaber til flere skærme på én gang
  • planlægge dine budskaber med hjælp af en kalenderfunktion
  • slette gamle budskaber med kun ét enkelt tryk
  • vise nyheder ved hjælp af et RSS-feed
  • organisere dine budskaber

Vi har også forbedret sikkerheden, så dit indhold altid bliver opbevaret i overensstemmelse med de relevante love og regler.

Programmet er forsat nemt at bruge, og selvom vi har tilføjet nye funktioner, har vi beholdt den samme lette brugervenlighed, som du allerede kender. Programmet kan selvfølgelig benyttes på alle smartphones, tablets og computere.

Vil du have en gratis demo?

Vi tilbyder alle, der kunne være nysgerrige, en gratis demonstration af Servisto Manager.

I vores guide sektion finder du desuden en videoinstruktion til at benytte Servisto Manager. Men vi vil også gerne tage dig ved hånden og lære dig en række gode tips og tricks, når du skal bruge vores grafikstyring. Kontakt os og lad os hjælpe dig godt fra start i dag. Ring til os på tlf. +45 41 10 22 17 og book en tid.

Læs mere om Servisto Manager

Følg os
Få vores nyhedsbrev

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Beregn din pris

Du kan få tilsendt din beregning på e-mail ved at udfylde formularen herunder. Vi vil desuden gerne have lov at kontakte dig og høre mere om dine behov, hvis du udfylder dine kontaktoplysninger.

Beregn din pris

Hør om fordelene ved LED
storskærme fra Servisto