Salg: 41 10 22 17    –    Support: 41 10 22 17 info@servisto.dk

OUTDOOR EFFEKT

Digital Outdoor LED skærme giver væsentlig mere blikfang end en traditionel klapramme eller et facadebanner. 

Ydermere er det spændende og aktuelle budskaber der skiftvis kører på skærmen. F.eks. “Rundstykker” om morgenen, og “Dagens ret” om aftenen. 

Data på effekten af digitale skærme:
56% bemærker skærmene og synes de er relevante 
38% ser og kan huske budskaberne på digitale skærme
18% køber hvis de ser en relevant annonce 

 

Så kan outdoor markedsføring hamle op med de klassiske tv reklamer, SoMe og andre reklameportaler?
Det korte svar er ja, ifølge en analyse som Commercial Director, Karsten Rask Mikkelsen, i landets største outdoor-udbyder, AFA JCDecaux har udarbejdet.

– Vi har lavet en række analyser og cases, der dokumenterer den positive samspilseffekt, siger han.

– F.eks. viste studiet ”Outdoor Consumer Survey” (OCS) fra 2017, som vi lavede sammen med Dentsu Aegis, at 38 procent søger på produktet, mens de er på farten, efter at have set en outdoor-reklame.

– Desuden har vi også sammen med en række forskellige annoncører lavet analyser, der viser, at deres webtrafik stiger betragteligt i outdoor-perioderne. Flere af disse analyser viser ligesom OCS, at forbrugerne aktiveres efter at have været eksponeret for en outdoor-reklame.

Facebook-analysen fokuserer naturligvis mest på den positive effekt af kombinationen Outdoor/Facebook.

Kan andre kombinationer – eksempelvis outdoor/TV eller outdoor/bannere – noget lignende?

– Svaret er ja. Vi så i et effektstudie, som vi lavede sammen med Boozt og FutureWise, at outdoor også er et stærkt supplement til TV som det bærende awareness medie, siger han og fortsætter:

– Studiet viste også, at outdoor var den mest cost-effektive driver til både trafik og salg på boozt.com.
Læs hele artiklen her

 

– Ligeledes udtaler Mai Britt Lundstrøm fra AFA JCDecaux. i en anden analyse at udviklingen de seneste seks-syv år viser, at flere traditionelt stærke mediegrupper, herunder TV, er faldet i dækning. For flow-TV’s vedkommende er seeradfærden med second og third screen, nye streaming-tjenester osv. slået igennem. Det er selvfølgelig en medvirkende årsag til, at vi i dag ser outdoor have den højeste dækning, siger hun.

– Når man tager den udvikling i betragtning, er det vel kun forståeligt, at annoncører revurderer deres medieinvesteringer og medievalg. Her er outdoor en af flere muligheder, og med de nye dækningstal bliver outdoormediet i hvert fald ikke mindre attraktivt, fortsætter Karina Malling.

– I vores optik kan outdoor henover de kommende år måske ende med at blive det sidste store massemedie. De analoge medier tilbyder allerede nu den højeste dækning. Og den dækning vil kun stige i takt med den fremtidige befolkningstilvækst i storbyerne.

– Vi rammer i runde tal tre ud af fire danskere i løbet af syv dage. Og i kombination med vores digitale netværk, der dagligt ses af 1,1 million, kommer dækningen endnu en oktav op, slutter Mai Britt Lundstrøm fra AFA JCDecaux.
Læs hele artiklen her

Kontakt os!

 

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak.
Og vi kommer gerne forbi til et personligt møde og en fremvisning.

Ring til salg:

41 10 22 17    

Ring til support:

41 10 22 17